Hinnasto

Tältä sivulta löydät hinnaston, josta selviää yleisimpien palveluiden hinnat. Huomioithan kuitenkin, että hinnat vaihtelee hieman riippuen kokonaisuudesta sekä hoidosta. Tarjoamme myös monia hinnaston ulkopuolisia palveluita sekä neuvoja.

Kysy siis tarvittaessa etukäteen palvelevalta henkilökunnalta hintatiedot. Autamme sinua mielellämme, oli kysymyksesi mikä tahansa kustannuksiin liittyvä.

Voimme myös räätälöidä sinulle isomman kokonaisuuden sekä katsoa hinnan myös sen mukaan. Eli mikäli otat isomman pitkäkestoisen hoitojakson, niin silloin myös hinnat on matalammat.

Fysioterapia

Fysioterapia on yksi yleisimmistä palveluistamme ja seuraavassa listattuna muutamia yleisimpiä hintoja. Muistathan kuitenkin, että hinnat vaihtelee hieman hoidon kestosta sekä tyypistä riippuen. Ihan perinteisessä fysioterapiassa nämä hinnat kuitenkin pitää paikkansa. Esimerkiksi ensimmäisellä käynnillä, jossa kartoitetaan hoidon tarve sekä laajuus niin nämä hinnat pitää paikkansa. Ensimmäisellä kerralla saat ammattilaisen arvion sekä tietenkin hinta-arvion ja tarjouksen kokonaiskustannuksista.

60 min 67,00 – 70,00 €
45 min 55,00 €
30 min 35,00 €

OMT-fysioterapia

OMT-fysioterapiaan pätee samat ohjeet sekä säännöt hintojen suhteen kuin edelliseen. Eli listassa perushoitojen hinnat ja tarkemman hinnan ja hoitokustannukset saat ensitapaamisella. Voit myös aina soittaa meille mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää mieleen.

60 min 80,00 €
45 min 70,00 €

Lymfaterapia

Lymfaterapia on myös yksi yleisimpiä ja kysytyimpiä hoitomuotoja. Seuraavassa esimerkkihintoja normaaleista lymfaterapioista, joita tarjoamme. Mikäli mielessäsi on erikoisempaa lymfaterapiaa tai isompi hoitokokonaisuus niin olethan yhteydessä. Voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai tulemalla ihan paikan päälle juttelemaan lisää.

90 min 90,00 €
75 min 70,00 €
60 min 670,00 €

Muistathan, että valikoimastamme löytyy paljon muitakin hoitomuotoja sekä palveluita. Tässä vain muutamia esimerkkejä yleisimmistä hoidoista. Räätälöimme aina sekä hoidon, että hinnat tapauskohtaisesti riippuen asiakkaan hoidontarpeesta. Ole siis rohkeasti yhteydessä oli asiasi mikä tahansa. Me osaamme varmasti auttaa sinua.

Voit myös halutessa olla yhteydessä meihin ja tilata kattavan esitteemme, jossa on kerrottu lähes kaikki palvelut sekä hoitomuodot. Sieltä löytyy kattavasti tietoa tekstin sekä kuvien muodossa erilaisista kokonaisuuksista.