Palaute

Otamme erittäin mielellämme vastaan palautetta laidasta laitaan. Voit antaa palautetta joko sähköpostitse, puhelimitse, kirjeitse sekä tietenkin myös paikan päällä kasvotusten.

Palautteen saaminen on aina mukavaa, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Mikäli koet palvelussamme tai toiminnassamme olevan jonkin epäkohdan niin mielellään kuulemme sen. Vain tällä tavoin voimme kehittää palvelua myös paremmaksi asiakkaan näkökulmasta nähtynä. Toki teemme kaikkemme, jotta palvelumme kehittyisi ja menisi eteenpäin muutenkin. Silti paras mahdollinen palautteen sekä kehitysideoiden antaja on asiakas.

Voimme myös olla sinuun yhteydessä mikäli jätät yhteydenottopyynnön. Mikäli haluat antaa palautteen juuri tietylle henkilölle, niin muistathan mainita sen jättäessäsi pyynnön. Huomioimme kaikki toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Julkaisemme myös erittäin mielellämme parhaita palautteita sekä kehitysideoita. Julkaisupaikkoina toimivat yrityksemme ilmoitustaulut sekä tietenkin nykypäivänä sosiaalinen media. Tee meidän lisäksi myös uudet asiakkaat sekä sosiaalisen median seuraajat iloiseksi jakamalla kokemuksesi heidän kanssaan.

Jaamme palautteet ainoastaan mikäli palautteen jättäjä antaa siihen luvan. Mikäli haluamme palautteen jakaa sosiaalisessa mediassa tai yrityksemme tiloissa niin kysymme tähän aina luvan palautteen antaneelta. Mikäli kyseessä on nimetön palaute niin näitä emme harmi kyllä voi jakaa. Myös näiden nimettömien palautteiden joukossa on ollut upeita tarinoita, kiitoksia sekä lähes sydämen särkeviä tarinoita. Onneksi nämä tarinat kuitenkin piristää työntekijöitämme sekä auttaa heitä jaksamaan eteenpäin arjessa.

Te asiakkaat sekä teidän erilaiset tarinat olette juuri se, joka auttaa meitä jaksamaan ja palkitsee meitä päivittäin. Ette osaa kuvitellakaan kuinka upeaa on seurata sivusta sitä muutosta, joka kuntoutuksessa tapahtuu. Ne pitkät ja kiviset polut, jotka lopulta päättyy upeaan muutokseen. Niistä syntyy mahtavia tarinoita sekä muistoja.

Me haluamme tietenkin myös antaa teille asiakkaille palautetta. Tuossa edellisessä sitä jo pieni pala olikin. Sen lisäksi loputtomat kiitokset kaikille palautteen antaneille, herkkuja toimittaneille, sekä korttien lähettäjille.

Nämä pienet ja vähän isommat asiat on palautetta parhaimmillaan. Te olette meille uskomattoman tärkeitä sekä valtava voimavara kaikkinensa. Kiitos!

Yhteystiedot

Osoite: Fysiotie 11 70100 Tampere

Puhelin: 07-123456 / 040 – 1234567

Sähköposti: Fysioite@Fysioite.com